Om Mig

karholistic

Om mig

Jag har jobbat inom träningsbranschen och med gruppträning sedan år 2000. Genom åren har jag fått äran att arbeta hos flera av de allra största kedjorna – exempelvis SATS, WorldClass, Actic och nu Member24. Förutom att instruera jobbar jag med att utbildning av instruktörer samt konceptutveckling.

I mitt övriga yrkesliv har jag arbetat mycket med stressrelaterad sjukdom, utmattade människor och vägen tillbaka till arbete (och livet!) efter en mental krasch. Jag vet hur svårt det kan vara, hurt hårt en människa kan drabbas – och det har gjort att jag brinner lite extra för allt det som kan ge återhämtning, skapa energi och få tankarna att sakta ner. Det är min övertygelse att träning, yoga och naturvistelse är viktiga redskap i den verktygslådan!

Jag vill inspirera till ett helhetstänk kring hälsa och rörelse, återhämtning och prestation. En kombination av det mjuka och det starka. Att bjuda in både värme, hög puls och endorfiner såväl som tomrummet, vilan och oxytocin. Det är nämligen min övertygelse att båda delarna behövs. För att skapa balans i kropp, själ och sinne.

Träning har varit en stor del av mitt liv i många år. Nyare för mig är att jag har börjat utforska naturen och dess hälsofrämjande egenskaper. Skogsbad ligger mig varmt om hjärtat och jag älskar hur moder jord kan få oss människor att känna oss små, men som en viktig del av något större. Att få förundras över hur vackert solens strålar strilar in genom bladverken – det får mig (och kanske dig?!) att stiga ner från bruset i hjärnan, jag blir mer grundad och jag känner mig lugnare i min egen kropp.

Jag har alltid känt en längtan ut i naturen. Speciellt när livet skavt och stressnivån varit hög. Det är som att skogen bjuder in till extra djupa andetag.

Karolina

Det är min önskan att mitt arbete ska tillföra något som bidrar till ditt välmående. Kanske får jag bidra med kunskap, inspiration eller sinnesnärvaro. Det vore ärofyllt att få bidra till din rekreation – något som slår an en ton av välbehag i din kropp eller i din själ. Eller kanske i båda.

Varmt välkommen!

Så kom dagen

då du inser

att du inte

kommer att fortsätta växa

om du inte stannar upp

tillräckligt länge

för att låta dina rötter

få fäste i jorden.

Hjälp mig att avsätta tid varje dag för att möta mina rötter, och att göra denna vana till någotsom jag aldrig kompromissar med.

Hjälp mig att stanna upp tillräckligt länge för att se de svar som finns i mitt hjärta och ge mig mod att agera utifrån min djupaste visdom.

Hjälp mig att skapa ett liv som är beroende av stilla stunder för att blomstra. Låt mig leva på ett sätt som ger mig både rötter och vingar.

Ur: “Älskad, vila i den du är” av Sofia Sivertsdotter