Bokning

KarHolistic PAUS Gysinge

När vår möter sommar och solens strålar på riktigt börjar värma mot kinden bjuds du in till att spendera en ljuvlig helg i Gysinges vackra bruksmiljö!

Tid att landa i sig själv, tid för gemenskap och tid i naturen. Ströva i skogen, göra en mjuk klass på bryggan i morgonsolen och äta riktigt gott. Det vill jag ha att se fram emot. Du med? Hoppas det! 🧡

Helgen 13-15 maj 2022 bjuder jag därför in till KarHolistic PAUS Gysinge 🍃

[Bokningen för KarHolistic PAUS Gysinge 9 – 11 september 2022 öppnar 11 april. Du kan dock gärna höra av dig till mig och meddela ditt intresse redan nu!]

SomaMove®

En unik holistisk träningsform, utan redskap. Vi jobbar med mjuka, men atletiska, övningar – du får röra din kropp på ett fritt och tillåtande sätt. 

En SomaMove® klass är ca 45 min lång.

Varmt välkommen att träna SomaMove® med mig!

Skogsbad

Jag skulle beskriva Skogsbad som en kravlös vistelse i skogen. En chans att stressa ner, minska bruset i hjärnan och landa in i den fysiska kroppen och i sinnena. Det har inget med ”bad” att göra – varken bikini eller badbyxor behövs.

Om du inte hittar tid för Skogsbad på Boka Direkt kan du alltid höra av dig till mig och visa ditt intresse, så försöker jag ordna en tid som passar dig!

Företagsklasser

Jag åker gärna ut till Ert företag, eller så kommer ni till mig på studion. Alternativt så ses vi i skogen! Kontakta mig så hittar vi den optimala lösningen för Er och era medarbetare.

Slutna grupper

Möhippa? Svensexa? Födelsedag? Kompisträff? Jag tar gärna emot slutna grupper i mån av tid. Välkommen med din förfrågan.