Yinyoga

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk, stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i 2-5 minuter vilket ger oss tid att både landa i kroppen och lugna sinnet. 

Yinyoga passar alla. Med hjälp av filtar och bolster kan du anpassa positionerna efter dina egna förutsättningar. Den här yogaformen passar extra bra när du har långvarig stelhet, smärtproblematik i kroppen, känner dig trött, överstimulerad, har humörsvängningar, mycket tankar som snurrar eller känner ett behov av återhämtning. 

För mig är Yinyoga mitt sätt att “betala tillbaka” till kroppen. Jag ger den en stund av dedikerad vila – och den gillar det!

På mina yinyogaklasser på studion är alla välkomna – inga förkunskaper krävs! Klasserna är ca 50 min långa. Pris för drop in klass på studion: 125 kr. Du bokar din plats via Boka Direkt. Hjärtligt välkommen!

Yin yoga teaches us the wisdom to slow down.

Travis Eliot

Att få gå på yinyoga med Karolina som instruktör är en fantastisk, lugn, harmonisk och välgörande upplevelse som kan rekommenderas det allra varmaste.

Jennie H