Stilleben

Möt Robin och Marieke. De flyttade från Gent – Belgien med deras son till den lilla byn Åmot, utanför Ockelbo, i maj 2019. De tog över ett litet hotell och har förvandlat det till en fristad för människor som söker tystnad i naturen.

Stilleben Hotell har 6 fina rum i mycket snygg design och kan erbjuda er allt vad man behöver för att koppla av på riktigt.

Parets resa och värderingar är en stor del av konceptet. Gästerna kommer in i deras hus och kan förvänta sig en trevligt, familjär atmosfär.

”Vi vill erbjuda en typ av semester som är okomplicerad och enkelt i orörd natur. Det finns ingen mål här, bara att få sinnesro som ger energi.”

Marieke lagar hälsosamma frukostar och middagar kärleksfullt gjorda med råvaror från samverkande, närliggande, producenter.

I hotellets trädgården finns ett spa att boka för en oförglömlig spaupplevelse med vedeldad bastu med stora fönster – en vacker utsikt över skog och äng. Här finns också utebad och kalldusch. 

Den omgivande naturen bjuder in till vandring, cykling, paddling och gäster kan även boka en av deras guidade aktiviteter i närheten som ridning, fisketur samt hundspann (vintertid). Och från och med nu även skogsbad!

Så stolt och tacksam över vårt samarbete!

Naturen skyndar sig inte, ändå är allt fulländat.

– Lao Tzu

Välj bara en mästare – naturen.

– Rembrandt